Povrati robe i povrati sredstava

Kako vratiti narudžbu?

Ako Vam artikl ne odgovara, imate pravo 30 dana na besplatan povrat artikala koji su neoštećeni te u originalnom pakiranju kako su i poslani.

Rok za povrat novca može biti u rasponu od 5 do 14 dana pod pravilima utvrđenim zakonom, od trenutka kada vraćeni prozvodi budu provjereni u skladištu Prodavača.
Nakon što zaprimimo i provjerimo vraćene proizvode, povrat sredstava će biti izvršen metodom plaćanja koju ste koristili pri naručivanju.

Molimo obratite pozornost da nam sve proizvode vratite u stanju u kojem ste ih primili, u originalnoj neoštećenoj ambalaži unutar 30 dana od dana preuzimanja narudžbe.
Oštećenu, korištenu ili ambalažu koja nije u originalnom pakiranju nećemo prihvatiti kao povrat te u tom slučaju nemate pravo na povrat novca.

U svakoj pošiljci šaljemo račun ali ne prilažemo I naljepnicu za povrat. Kako biste mogli izvršiti povrat, morate poslati paket na adresu Ul. Ljudevita Posavskog 25d, 10360, Sesvete, Franjić-Teks, vl. Željko Franjić. Prije nego što pošaljete paket molimo Vas da ispunite obrazac “Prijavi povrat” te da priložite sliku neoštećenog i zapakiranog proizvoda i upišete razlog povrata.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili funkcija povrata nije moguća, kontaktirajte našu službu za korisnike na broj 00385 1 2001 444 ili mail webshop@franjic-teks.comPrijavi povrat