NEKOLIKO RIJEČI O NAMA

Kako je nastao Franjić Teks i što nas motivira da rastemo

Početak

Naša priča počinje 15. siječnja 1998. godine kada su naši roditelji Anđelka i Boško Franjić odlučili pokrenuti vlastiti krojački obrt. I tako je ADRI krenuo u proboj na domaćem hrvatskom tržištu, ali i šire regije. Nije uvijek bilo lako, čak i uz veliko znanje i iskustvo u tekstilnoj branši. Hrabrost se isplatila jer su ADRI uspješno postavili na noge i vodili ga sve do odlaska u mirovinu u prosincu 2015.

Priča se nastavlja

Novi naraštaj od 2012. pod novim nazivom Franjić teks obrt za proizvodnju i trgovinu nastavlja uz novo vodstvo sestre i brata, Adrijanu i Željka. Dobiti povjerenje i nasljeđe uhodane proizvodnje izazov je sam po sebi. Nastaviti opravdati povjerenje zaposlenika i dosadašnjih partnera još je veći izazov, no kad sve to još dignete na višu razinu, to je uspjeh.

O NAŠEM KROJU

Franjić-Teks Webshop

Kako bi udovoljili našim kupcima koji dolaze iz cijele Hrvatske pokrenuli smo webshop.

Odlučili smo otvoriti svoj webshop s naglaskom na zadovoljstvu i potrebama naših budućih kupaca. Dugujemo svoju inspiraciju želji da stvorimo mjesto gdje će ljudi moći pronaći proizvode koji će im zaista koristiti i olakšati život.

Osim toga, želimo stvoriti zajednicu oko naše web trgovine, gdje će kupci moći razmjenjivati iskustva, savjete i ideje. Osjećamo da to može stvoriti dublju povezanost s našim kupcima i omogućiti nam bolje razumijevanje njihovih potreba.

Razumijemo da su kupci srce svakog uspješnog poslovanja, i to nam je prioritet. Naša web trgovina nije samo poslovni projekt, već i prilika da izgradimo dugotrajne odnose s ljudima i doprinesemo njihovom boljem životu.

Razvijeno u suradnji sa Stu DevelopmentStu Development - Jurica Stublić

 

FRANJIĆ TEKS @ 2012.

Tu smo kako bi poduprijeli vaše poslovanje

2012
GODINA OSNIVANJA
20000
KORISNIKA
43
TVRTKI SURAĐUJE S NAMA
2
POSLOVNICE
20
ČLANA TIMA
758
DOVRŠENIH PROJEKATA

 

2017. uz proizvodni pogon, Franjić teks otvara i svoju maloprodajnu trgovinu radnom odjećom vlastite proizvodnje te radnom odjećom i obućom partnera iz Hrvatske i Europe, kako bi svojim kupcima ponudili što više na jednom mjestu.


Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, stalnom praćenju tržišta i trendova, uspjeli smo se razviti u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete s iskustvom preko 23 godine kako među hrvatskim tako i međunarodnim tvrtkama.


Kako bi udovoljili potrebama i željama tržišta u domeni ponuđenih roba i usluga, potrebno je imati pouzdan, stručan i visoko educiran tim, suvremenu proizvodnu tehnologiju .

 

 

 

Stoga smo uz postojeći proizvodni program uvrstili i dodatnu uslugu strojnog veza kako bismo našim klijentima osigurani kompletnu uslugu, te tako dodatno istaknuli prepoznatljivost njihovog branda, ali i bržu i efikasniju isporuku.


Franjić teks danas trenutno zapošljava 19 djelatnika, a rastemo i dalje.
Nastojimo predstavljati standard, biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja, klijentima prvi izbor za kontakt, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner te odgovorna tvrtka. U konačnici zadovoljni djelatnici i klijenti potvrda su naše izvrsnosti.


Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su profesionalnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i klijenata.


Naša priča ide dalje….

Franjić Teks Proizvodi u pokretu

NA TERENU

Franjić Teks proizvodi na poslu